Monday, March 06, 2006

Informatie over C. Froggatt.worknakedbook.com

Nederlandse vrije vertaling van informatie over de auteur Cynthia C. Froggatt. Schrijfster van Work Naked, 8 Essential Principles for Peak Performance in the virtual workplace.


Cynthia C. Froggatt is directeur van Froggatt Consulting. Ze geeft al lang adviezen aan grote ondernemingen op het gebied van werkplekstrategieën. En de manier waarop deze strategieën kunnen worden geintegreerd met bedrijfsplannen. Ze geeft tot 1982 bedrijfs- en gedragspsychologie gestudeerd aan de Penn Sate University en een master degree behaald aan de Cornell University. Sinds 1994 heeft ze een eigen adviesburo.


In 1993 was ze directeur van de consultancy afdeling van Hok New York. In dat kader heeft ze met AT & T gewerkt aan het telewerk programma van het bedrijf. Sinsdien is ze een groot voorstander van mobiel en telewerken. Froggatt geeft met veel plezier les tijdens seminars en workshop over de nieuwe toekomstige manier van werken, werkplekplanning, communicatiebeleid en leiding geven aan veranderen. Ze heeft les gegeven op het College of Human Technology van Cornell University.
C. Froggatt heeft een aantal artikelen geschreven over mobiel en telewerken, over weerzin tegen veranderingen wegnemen en over de virtuele werkplek. Onder andere voor de Wall Street Journal, Fortune, Stern Business Journal. Ze neemt deel aan veel organisaties. Ze werkt thuis. En krijgt haar beste ideeen ’s morgens in bed, onder de douche, in het Central Park.


Links over virtuele kantoren en mobiel werken

Op www.gilgordon.com, staan ook veel links voor uitgebreide informatie. Zie ook David Fleming, waarvan de link staat vermeld op de website. U kunt ook meer informatie krijgen door lid te worden van het Internationaal Telework Association & Council (ITAC), een non-profit organisatie die de economische, sociale en milieu technische voordelen van mobiel werken promoot. Het beste naslagwerk voor het integreren van mobiel werken en telewerk evenals voorbeelden van contracten en overeenkomsten staat in het boek “Managing Telework: Strategies for Managing the Virtual Workforce” van Jack Nilles (Wiley 1998). En www.inteleworks.com. Om na te gaan welke invloeden telewerken heeft op een bedrijf dan kunt u contact opnemen met de Fordham University. In het bijzonder met Sumita Raghuram, raghuram@fordham.edu, en ook raghu Garud, rgarud@stern.edu en Batia Wiesenfeld, mailto:bwiesen@stern.nyu.edu.

Nieuwe ontwikkelingen worden vermeld in diverse columns in diverse amerikaanse kranten die op de website staat van worknaked.com. Er zijn ook regelmatig publicaties van onderzoeksresultaten. Samenvattingen hiervan staan op http://www.familiesand/ work.org. http://www.shrm.org/ van de organisatie van Human Resource Management. En Lifecare.com heeft een bibliotheeksectie. Samenwerkingstechnologieen staan op http://www.collaborate.com/ en door Buckham laboratoria over het delen van kennis http://www.knowledge-nurture.com/. Het instituut voor de toekomst is een bron voor technologie trends http://www.iftf.org/. En een ervaring van de toepassing van IT Tools kan men meemaken op http://www.placeware.com/ van PlaceWareWeb Seminar. Recent onderzoek staat op de International Workplace Studies Program van de Cornell universiteit. Werkplekproblemen worden beschreven op http://www.irdc.org/ van het International Development Research Council (IRDC) en de International Facility Management /asssociation, http://www.ifma.org/.


© C. Froggatt, 2001 Excerpted from Work Naked: Eight Essential Principles for Peak Performance in the Virtual Workplace (Wiley, 2001)

Español | Deutsche | Français | Italiano | Português

Link  

0 Comments:

Post a Comment

<< Home

] eXTReMe Tracker