Monday, March 06, 2006

Nederlandse vertaling Gil Gordon gilgordon.com

http://thefutureofwork.net/

Future of work is een actieve globaal verbond van organisaties van individuelen die geloven in de kracht en het belang van samengestelde intelligentie om de toekomst te creeren.

Hun focus is hierbij op de natuurlijke ontwikkeling van het werk, de werkomstandigheden, de werkplek, het management en de uitvoering.
Zij helpen organisaties en bedrijven om de kosten te verlagen van operaties en processen. En het werkvermogen met 30 % te verhogen. Door werkomgevingen te creeeren die getalenteerde kenniswerknemers aantrekken en vasthouden. Door het bieden van strategische ondersteuning, educatie en project management.Hun website bied gevarieerde informatie aan. Vanuit de hele wereld en verschillende perspectieven. Voor de onderwerpen telecommunicatie, telewerken. het virtuele kantoor en gerelateerde onderwerpen.

Gil Gordon is al vanaf 1982 actief als telecommunicaite expert en consultant, schrijver, spreker, adviseur ook door middel van deze website over bovengenoemde onderwerpen. Hij heeft sindsdien publieke en overige bedrijven en organisaties geassisteerd bij het het ontwikkelen van telecommunicatie programma's en effectieve marketing strategieen. Het hoofddoel van de site is om managers en medewerkers te helpen begrijpen van de basiswaarden van effectieve telecommunicatie en het implementeren van succesvolle programma's. De website is vooral handig voor bedrijven die hier al mee bezig zijn. Vanaf oktober 1984 heeft Gil Gordon maandelijks de nieuwsbrief Telecommunicating Review gepubliceerd. Hij heeft meegewerkt aan 2 boeken als co-author en managament video'sover Telecommuting in the 90s Myth vs Reality and the virtual office.De telecommunicatie conferentie was Gil Gordon's jaarlijkse conferentie and netwerk faciliteit. Jaarlijks gehouden vanaf 1992. Telecommute demonstreerde zijn vroege and doorlopende betrokkenheid hierbij voor professionals. Momenteel is de conferentie nog sabbatical. Klik voor info.

Gil Gordon heet diverse awards gekregen. Als erkenning voor zijn pioneers activiteiten op dit gebied. Hij geeft nog lezingen, videoconfrenties en webconferenties in de VS en Canada.www.gilgordon.com/usesite.htmDoor de sitemap te bekijken kun je een snel overzicht krijgen van de layout en inhoud van de site. Daaorm zijn er ook een paar pagina's bedoeld voor "het meeste algemene gebruik". Deze pagina's zijn een goede entree voor deze website door gebruik te maken van de linken.

De organisatie "future of work" is uniek in het benadrukken van integratie en coordinatie van technologie, faciliteiten, management en ontwerp maar ook human resource management. Zij produceren kennis door educatie en actief leren. Zij werken samen om de kennis om te zetten in fundamentele resultaten veel sneller dan dat mensen dat alleen kunnen realisren.De organisatie en Gil Gordon verwelkomen vragen over lidmaatschap en de manier waarvan uw bedrijf of organsiatie het meest zou kunnen profiteren hierbij.Voor een snelle samenvatting van de wijzigingen kijk op "nieuwtjes" Whats NewOok is er een speciale boodschap for thuiswerkers en studenten.Het doel is een kant en klare service aan te bieden voor medewerkers, verkopers, researchers, beleidsmakers en anderen geinteresseerden voor deze snelle ontwikkelingen. Deze site word internationaal gezien als een wereldwijde goede verzameling van telecommunicatie informatie met linken naar honderden websites en informatie bronnen. Als aanvulling bij deze links kun je kijken naar de gratis resources download pagina's, uitgebreide FAQ gedeelte en een overzicht van hoe verscillende resources kunnen assisteren bij het managen en plannen van projecten.Met als special de Nature Escape Section op de site.

Met betrekking tot het boek Work Naked van C. Froggatt gaat het bij Gil Gordon om time mangement en vrijheid. De vrijheid om na te kunnen denken in plaats van snel reageren. En het mobiele telefoon beleid.

Copyright © 2005 Gil Gordon Associates

Español | Deutsche | Français | Italiano | Português

Link  

1 Comments:

Blogger Askinstoo said...

Hey! Very Nice! Check out this website I found where you can make extra cash.
It's not available everywhere, so go to the site and put
in your zipcode to see if you can find something. I found something and make
and extra $900 a month!

http://www.degree-programs-online.info/extramoney.htm

3:00 AM  

Post a Comment

<< Home

] eXTReMe Tracker