Tuesday, March 07, 2006

Snel winst maken ?

SNEL VEEL WINST MAKEN EN LAGERE KOSTEN ?


Door gebruik te maken van bepaalde en huidige marketingstrategieen is dit makkelijk, snel en praktisch te realiseren. Deze marketingstrategieen gaan uit van kennis en daarbij informatietechnologie, de IT tools. Bijvoorbeeld door meer kennis te gebruiken van alle medewerkers kan men betere produkten ontwikkelen en op de hoogte zijn van trends. Geen klanten meer verliezen maar winnen en vasthouden. Direkt Marketing kan men effectiever en voor minder kosten ontwikkelen. Marketinganalyses kunnen intern geintegreerd worden. In plaats van gebruik te maken van adviezen door externe adviesburo's.
Door gebruik te maken van informatietechnologie kan men veel besparen op kosten. Met daarbij de snelle winst en tijdsverliezen. Omdat bijvoorbeeld overbodige (kantoor) werkzaamheden vervangen kunnen worden door digitale oplossingen. Bijvoorbeeld bij papierwerk en produktieprocessen. Door virtueel te werken kan men importeren en exporteren en zodoende nieuwe marktaandelen realiseren en beter concurreren. Maar ook besparen op kantoorruimte door de andere werkwijzes. Waarbij er meer op afstand word gewerkt. Een nieuwe werkwijze is eveneens een goede oplossing voor het tekort aan kennispersoneel.
Winsten, kostenbesparingen en rendementen kunnen al snel zichtbaar worden. Door andere bedrijfsvoorbeelden en bedrijfsonderzoeken kan men dit inzien. Maar op deze weblog staat ook uitgebreide informatie en checklisten.

Español | Deutsche | Français | Italiano | Português

Link  

0 Comments:

Post a Comment

<< Home

] eXTReMe Tracker